Facebook Pixel

Pravica do odstopa od pogodbe

Spoštovane stranke, želimo vas obvestiti, da po zakonu o varstvu potrošnikov nakupovanje prek naše spletne trgovine velja za prodajo na daljavo.

Potrošnik ima pravico, da v roku 14 dni od prejema izdelka odstopi od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V navedenem roku mora potrošnik obvestiti prodajalca o svoji odločitvi, da odstopa od pogodbe. Svojo odločitev potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca legendwebsi@legendww.com. Obrazec za odstop od pogodbe oz. menjavo blaga je na voljo tukaj.

Potrošnik mora v 14 dni po odstopu od pogodbe po pošti vrniti nerabljeno in nepoškodovano blago s priloženo kopijo računa vrniti v originalni embalaži na naslov prodajalca MI & VI d.o.o., Qlandia - Cesta 1. Maja 77, 4000 Kranj. 

Stroške vračila blaga nosi kupec.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavni službi. Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Prodajalec bo najkasneje v roku 14 dni od  prejema obvestila o odstopu od pogodbe in pod pogojem vračila izdelka, kupcu vrnil kupnino. Prodajalec bo kupcu vrnil kupnino na enak način plačila kot jo je ta plačal.