Facebook Pixel

Dostava

 

isporuka

Ponudba in cene na naši spletni strani se dnevno posodabljajo. Morebitna odstopanja in razlike v ceni med spletno trgovino in cene v malo prodajnem objektu (trgovini na drobno) se lahko pojavi v primeru časovno omejenih akcij, ki so na voljo samo v maloprodajnih trgovinah ali samo v ponudbi na spletni strani (spletni trgovini).

Strošek dostave

Strošek dostave znaša 4,50 EUR (z DDV).

V kolikor kupec z enim naročilom naroči več kod en izdelek, se bo strošek dostave obračunala samo enkrat. V kolikor je kupec z enim naročilom naročil več izdelkov in je vsaj eden izdelek takšen za katerega prodajalec ponuja brezplačno dostavo, bo prodajalec celotno naročilo dostavil brezplačno.

Dobavni roki

Ko naročilo oddate in ga pri nas sprejmemo, gre oddano sporočilo skozi proces obravnave in obdelave.  Po potrditvi nakupa naročilo sistemsko posredujemo oddelku za internetno prodajo, ter kopijo posredovanega dokumenta oziroma naročila tudi na vaš E-poštni naslov. O sprejemu naročila vas bomo obvestili s potrditveno e-pošto. Nato lahko svoje naročilo pričakujete v naslednjih 5 delovnih dneh. Dostavo naročenega blaga opravlja dostavna služba DPD.  V primeru morebitnega pomanjkanja zaloge, naročila ne bomo mogli izpolniti ter vas bomo o tem pravočasno obvestili, običajno je to v roku 24h.

Dostava  pošilik

Dostavo paketov in naročenih proizvodov izvaja naš pogodbeni partner DPD d.o.o. DPD pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. V svoje naročilo lahko dodate različen naslov za dostavo, od naslova katerega boste dobili na računu. Paketi se dostavljajo ob delovnih dneh med 8:00 in 16:00 uro. Sobote in nedelje se paketi ne dostavljajo. Prejemnika v SMS ali email-u DPD obvesti o predvidenem času dostave (za to morate vpisati telefon in email).

Prejemniki lahko ko dobijo obvestilo, paket preusmerijo na PUDO-ParcelShop in ga tam prevzamejo. To so vsi Petrol Bencinski servisi in poslovalnice Pošte Slovenije. Seznam PUDO-ParcelShop je na spletni strani: https://www.dpd.com/si/home/posiljanje.   

Dostava

Zaenkrat ponujamo dostavo blaga znotraj Slovenije.

Načini plačila

Plačilo po povzetju – možnost plačila ob dostavi paketa katero izvaja naš pogodbeni partner DPD d.o.o.,

1.    Plačilo po povzetju z gotovino - dostavni voznik ob predaji paketa prevzame znesek odkupnine
2.  Plačilo po povzetju z bančno kartico - Stranka lahko ob prevzemu paketa znesek odkupnine plača z bančno kartico. Plačilo lahko izvedete z naslednjimi bančnimi karticami: Mastercard, Maestro in Visa